ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
 • Εταιρείες Food Service, εφοδιασμού και διανομής τροφίμων, έμποροι χονδρικής τροφίμων, εταιρείες εφοδιασμού πλοίων, εμπορικοί αντιπρόσωποι νομών.
 • Έμποροι λιανικής: Αλυσίδες super market, cash & carry, meat markets, παντοπωλεία, delicatessen, αγοραστές μεγάλων αλυσίδων, mini markets.
 • Στελέχη και επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης: Ξενοδοχεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία, εταιρείες catering, αλυσίδες fast foods κ.λπ
 • Αγοραστές προμηθειών του δημοσίου (ένοπλες δυνάμεις, νοσοκομεία κ.ά.).
 • Βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων όλων των κλάδων.
 • Εταιρείες εμπορίας, επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων.
 • Εταιρείες κατασκευής και εμπορίας εξοπλισμών βιομηχανικής ψύξης.
 • Τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες ψυκτικών εγκαταστάσεων
 • Εταιρείες παροχής υπηρεσιών logistics και μεταφορικές εταιρείες ψυχόμενων φορτίων.
 • Επιστήμονες (κτηνίατροι, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων, χημικοί κ.ά.).

SAVE THE DATE

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σάββατο
10 Νοεμβρίου
10:00 – 20:00
Κυριακή
11 Νοεμβρίου
10:00 – 20:00
Δευτέρα
12 Νοεμβρίου
10:00 – 20:00

FROZEN FOOD EXPO 2018

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

Οι επαγγελματίες επισκέπτες της FROZEN FOOD EXPO έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την προεγγραφή τους On line και να εκτυπώσουν την ατομική τους barcode πρόσκληση που θα προσκομίσουν στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.

Με την barcode πρόσκληση οι επισκέπτες διασφαλίζουν την ελεύθερη και άμεση είσοδό τους στην έκθεση χωρίς αναμονή.

Η διαδικασία είναι απλή: online προεγγραφή, εκτύπωση της ατομικής barcode πρόσκλησης, προσκόμιση στην είσοδο του Metropolitan Expo, άμεση – ελεύθερη είσοδος, χωρίς καθυστερήσεις στο εκθεσιακό.

Πατήστε εδώ για να κάνετε την προεγγραφή σας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ FROZEN FOOD EXPO 2018

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την πρόσκληση.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ FOOD LOGISTICS

Στο πλαίσιο της έκθεσης FROZEN FOOD, η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives και το περιοδικό για την εφοδιαστική αλυσίδα Supply Chain & Logistics, θα διοργανώσουν ημερίδα για τα logistics τροφίμων ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρηση, ψύξη, βαθιά κατάψυξη). Σκοπός της ημερίδας είναι να δώσει λύσεις στους επαγγελματίες παραγωγούς και εμπόρους στις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων των επιχειρήσεών τους, κάνοντας χρήση νέων τεχνολογιών.

Θα μιλήσουν διακεκριμένα στελέχη μεγάλωνεπιχειρήσεων με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των ψυχόμενων τροφίμων, που θα μεταφέρουν την εμπειρία τους και θα παρουσιάσουν μελέτες περίπτωσης (case studies) από τον διεθνή χώρο. Η εταιρεία o.mind Creatives διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των logistics καθώς διοργανώνει την επιτυχημένη διεθνή έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS και εκδίδει το περιοδικό Supply Chain & Logistics.

Η ημερίδα για τα Food Logistics θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των επαγγελματικών φορέων Logistics και κατεψυγμένων τροφίμων.

ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ METROPOLITAN EXPO

Η διοργάνωση της FROZEN FOOD θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” (τέρμα Αττικής Οδού). Η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν, αποκτούν αίγλη και υψηλά standard με τις δυνατότητες που προσφέρει το εκθεσιακό κέντρο για εκθέτες και επισκέπτες. Το METROPOLITAN EXPO αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, συνδυάζοντας μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως:

 • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου παροχές προς εκθέτες και επισκέπτες.
 • Εύκολη και άμεση πρόσβαση για επισκέπτες εκτός Αθήνας και εξωτερικού, με δυνατότητα αυθημερόν επίσκεψης στο εκθεσιακό λόγω ελάχιστης απόστασης από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
 • Σύνδεση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μετρό, προαστιακός, λεωφορεία για τους επισκέπτες του λεκανοπεδίου Αττικής.
 • Άνετο δωρεάν parking.

Πληροφορίες εκθεσιακού: www.metropolitanexpo.gr