ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ FROZEN FOOD 2018

ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων – Ποτών Εξωτερικού (Σ.ΕΛ.ΕΤΡΟ.Π.Ε.) διοργανώνει σεμινάριο για Έλληνες παραγωγούς, στο οποίο θα αναλυθούν οι απαιτούμενοι σταθμοί/προϋποθέσεις, ώστε να είναι επιτυχημένα τα εξαγωγικά πλάνα των επιχειρήσεών τους. Πέραν της ημερίδας, ο Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε. θα πραγματοποιήσει συναντήσεις στο περίπτερο του με τους εκθέτες που ενδιαφέρονται για εξαγωγές, παρέχοντάς τους συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και συνεργασία με το δίκτυο των 5.000 σημείων που εξυπηρετεί στην Ευρώπη.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ & ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η o.mind Creatives με την Optilog Advisory Services διενεργούν από κοινού 2 διαφορετικές μελέτες Καταγραφής και Αποτύπωσης της Υφιστάμενης Κατάστασης και των Προοπτικών του Μέλλοντος για την Λειτουργία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, α) στον τομέα Παραγωγής & Εμπορίας Κρέατος και β) στη Βιομηχανία Γαλακτοκομικών Προϊόντων.

Υπό την επιμέλεια των περιοδικών Meat Place, Supply Chain & Logistics magazine, και Dairy News, στο πλαίσιο της 3πλης Έκθεσης, θα δημιουργηθούν δύο εξειδικευμένα πάνελ συζήτησης – ομάδες εργασίας, που θα αναλύσουν τα συμπεράσματα των μελετών και θα βολιδοσκοπήσουν τις προοπτικές του μέλλοντος.

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ (Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους)

Παράλληλα, σε event την ίδια ημέρα, η Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics θα διεξάγει και παρουσιάσει την 2η Πανελλήνια Έρευνα για την Ψυχρή Αλυσίδα, υπό την αιγίδα της ECSLA, και με τη συνεργασία της Grant Thornton, σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης προ διετίας 1ης Πανελλήνιας Έρευνας, που είχε παρουσιαστεί και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγοράς των logistics, καθώς και των βιομηχανιών τροφίμων.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η διοργάνωση της έκθεσης FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS 2018 θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα:

  1. Την 5η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και Τυροκομία στη χώρα μας.
  2. Την 6η διοργάνωση της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS, η οποία παρουσιάζει προϊόντα κρέατος και αλλαντικά, καθώς και εξοπλισμούς βιομηχανιών και εργαστηρίων μεταποίησης και συσκευασίας κρέατος.

Οι 2 αυτές εκθέσεις διοργανώνονται παράλληλα τις ίδιες ημερομηνίες σε διαφορετικές αίθουσες, ενώ η είσοδος των επισκεπτών γίνεται με την ίδια πρόσκληση. Η σημαντική αυτή συνέργεια δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες να συναναστραφούν και να κάνουν περισσότερες κι αποδοτικότερες επαγγελματικές επαφές με εκθέτες και επισκέπτες.

Σύνδεσμοι Website των εκθέσεων: