Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ O.MIND CREATIVES

Η O.MIND CREATIVES μετράει 18 χρόνια σταθερής και επιτυχημένης πορείας στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων & συνεδριακών events, της έκδοσης κλαδικών εντύπων και του σχεδιασμού έντυπης & ψηφιακής διαφήμισης.

Με “open minded” προσέγγιση απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες που διανοίγονται για την ελληνική επιχειρηματικότητα, η O.MIND CREATIVES εισέρχεται στη νέα δεκαετία με ένα εξελικτικό και συγκροτημένο σχεδιασμό των εκθέσεων MEAT & GRILL DAYS, DAIRY EXPO και FROZEN FOOD, οι οποίες θα επανεκκινήσουν δυναμικά στις 09-11 Νοεμβρίου 2024 την εκθεσιακή αγορά στη βιομηχανία τροφίμων και το εμπόριο. Στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η 8η διοργάνωση των τριών εκθέσεων θα αποτελέσει τον σημαντικό «συνδετικό κρίκο» μεταξύ της αγοράς, των πελατών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του κρέατος & των προϊόντων του, της μαζικής εστίασης, της γαλακτοκομίας & τυροκομίας, των κατεψυγμένων τροφίμων και των food logistics. Με ένα επιτελείο έμπειρων στελεχών και καταξιωμένων συνεργατών, η O.MIND CREATIVES με εξωστρεφή προσανατολισμό εγγυάται την άρτια και ασφαλή διοργάνωση των τριών εκθεσιακών brands, που λειτουργώντας συνδυαστικά, στοχεύουν να μεγιστοποιήσουν τα εμπορικά οφέλη μέσα από την προβολή και στήριξη του πρωτογενούς τομέα & της μεταποίησης και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην ελληνική, ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

H O.MIND CREATIVES έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες επιχειρηματικές δράσεις όπως η διοργάνωση των διεθνών εκθέσεων «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» και «CARGO TRUCK & VAN EXPO» καθώς και των πολύ-συνεδρίων LOGI.C που αποτελούν σημείο συνάντησης και ανταλλαγής γνώσης της βιομηχανίας τροφίμου και του εμπορίου με το επιστημονικό πεδίο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ως εκδοτική εταιρεία, η O.MIND CREATIVES κυκλοφορεί τα κλαδικά – επαγγελματικά περιοδικά MEAT PLACE, GRILL MAGAZINE, DAIRY NEWS και SUPPLY CHAIN & LOGISTICS, παρέχει διαδικτυακή ενημέρωση μέσω 4 websites υψηλής επισκεψιμότητας, αποστέλλει ενημερωτικά newsletters με δυναμικό περιεχόμενο σε εβδομαδιαία βάση και διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό social media accounts.

Όλα τα παραπάνω συνοπτικά στοιχεία δραστηριοποίησης της O.MIND CREATIVES την τοποθετούν στις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων, βάσει της πρόσφατης κλαδικής μελέτης της ICAP.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.omind.gr.