ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ FROZEN FOOD 2022

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ FOOD LOGISTICS

Η O.MIND CREATIVES διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των logistics καθώς διοργανώνει την επιτυχημένη διεθνή έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS και εκδίδει το περιοδικό Supply Chain & Logistics. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη μεταφορά γνώσης για ένα σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης θα διοργανώσει μια εξειδικευμένη ημερίδα για τα logistics τροφίμων και ποτών, για να ενημερωθούν έμποροι και παραγωγοί για τις αποτελεσματικές εφοδιαστικές αλυσίδες που αποτελούν κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας. Οι ημερίδες αυτές για τα food logistics θα γίνουν με τη συμβολή των φορέων του κλάδου της ψυχόμενης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Μαζί η έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS

Οι εκθέσεις MEAT & GRILL DAYS / DAIRY EXPO / FROZEN FOOD πραγματοποιούνται παράλληλα με την 8η διεθνή έκθεση ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS –βραβευμένη ως “Exhibition of the Year” στα Exhibition Marketing Awards 2020- που συγκεντρώνει κορυφαίες εταιρείες από την ελληνική και διεθνή αγορά και προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών υψηλού επιπέδου από το εμπόριο, τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα. Η ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS πραγματοποιείται στις αίθουσες 3 & 4 και φιλοξενεί και την ειδική ενότητα FOOD LOGISTICS.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η έκθεση FROZEN FOOD και η ειδική ενότητα FOOD LOGISTICS  θα πραγματοποιηθούν συνδυαστικά με τις 2 κλαδικές εκθέσεις MEAT & GRILL DAYS και DAIRY EXPO.

  1. Η MEAT & GRILL DAYS αποτελεί τη μοναδική κλαδική έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά το κρέας και τα προϊόντα του, τα μηχανήματα επεξεργασίας  και το food service. Απευθύνεται στις βιομηχανίες και τα εργαστήρια κρέατος, τα κρεοπωλεία, τη μαζική εστίαση και σε κάθε επαγγελματία που ασχολείται με το κρέας, τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διατροφή.
  2.  Η έκθεση DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική κλαδική έκθεση  στη  χώρα μας για τη Γαλακτοκομία και Τυροκομία, αναδεικνύει έναν εξαιρετικό κλάδο, με παρόν και μέλλον, και με στρατηγική σημασία για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομία. Παρουσιάζει τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα για την παραγωγική διαδικασία και λύσεις συσκευασίας και προβολής των προϊόντων αυτών

Οι 2 αυτές εκθέσεις διεξάγονται τις ίδιες ημερομηνίες, σε διαφορετικές αίθουσες και η είσοδος των επισκεπτών γίνεται με την ίδια πρόσκληση. Η σημαντική αυτή συνέργεια δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες να συναναστραφούν και να κάνουν περισσότερες κι αποδοτικότερες επαγγελματικές επαφές με εκθέτες και επισκέπτες.

Σύνδεσμοι Website των εκθέσεων: