ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ FROZEN FOOD 2020

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ FOOD LOGISTICS

Η O.MIND CREATIVES διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των logistics καθώς διοργανώνει την επιτυχημένη διεθνή έκθεση  ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS και εκδίδει το περιοδικό Supply Chain & Logistics. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη μεταφορά γνώσης για ένα σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης θα διοργανώσει μία εξειδικευμένη ημερίδα για τα logistics τροφίμων και ποτών, για να ενημερωθούν έμποροι και παραγωγοί για τις αποτελεσματικές εφοδιαστικές αλυσίδες που αποτελούν κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας. Οι ημερίδες αυτές για τα food logistics θα γίνουν με τη συμβολή των φορέων του κλάδου της ψυχόμενης εφοδιαστικής αλυσίδας.

1o AGRO FOOD CONFERENCE – ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ

Για πρώτη φορά φέτος το κεντρικό συνέδριο της έκθεσης θα αφορά την αγροδιατροφή, τα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα.  Με επίκεντρο τον παραγωγό και τη βιώσιμη ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, το συνέδριο φιλοδοξεί να ξετυλίξει όλες τις προκλήσεις και ευκαιρίες που υπάρχουν για τους Έλληνες αγρότες &  κτηνοτρόφους και τις ελληνικές εταιρείες εμπορίας και μεταποίησης αγροτικών & κτηνοτροφικών προϊόντων.

Γεωργία, κτηνοτροφία, φρούτα, λαχανικά, κηπευτικά, ζωικά προϊόντα κ.ά. είναι οι τομείς και τα προϊόντα που επηρεάζονται από τις καταναλωτικές τάσεις, το διεθνές εμπόριο και τις επιλογές της Πολιτείας για το μέλλον των κλάδων αυτών.

Στο συνέδριο θα αναλυθούν όλα τα θέματα αυτά και οι παρουσιάσεις θα προσδώσουν τη γνώση που απαιτείται για την ενίσχυση και την ανάπτυξη του κλάδου της αγροδιατροφής.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η έκθεση FROZEN FOOD και η ειδική ενότητα FOOD LOGISTICS  θα πραγματοποιηθούν συνδυαστικά με τις 2 κλαδικές εκθέσεις MEAT & GRILL DAYS και DAIRY EXPO. Έχοντας ως κεντρικό μήνυμα “JOIN THE HELLENIC PRO FOOD EXPERIENCE”, και οι 4 εκθεσιακές ενότητες θα προσελκύσουν στοχευμένους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας όλες μαζί τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων σε μία ενιαία έκθεση.

  1. Η MEAT & GRILL DAYS αποτελεί τη μοναδική κλαδική έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά το κρέας και τα προϊόντα του, τα μηχανήματα επεξεργασίας  και το food service. Απευθύνεται στις βιομηχανίες και τα εργαστήρια κρέατος, τα κρεοπωλεία, τη μαζική εστίαση και σε κάθε επαγγελματία που ασχολείται με το κρέας, τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διατροφή.
  2.  Η έκθεση DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική κλαδική έκθεση  στη  χώρα μας για τη Γαλακτοκομία και Τυροκομία, αναδεικνύει έναν εξαιρετικό κλάδο, με παρόν και μέλλον, και με στρατηγική σημασία για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομία. Παρουσιάζει τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα για την παραγωγική διαδικασία και λύσεις συσκευασίας και προβολής των προϊόντων αυτών

Οι 2 αυτές εκθέσεις διεξάγονται τις ίδιες ημερομηνίες, σε διαφορετικές αίθουσες και η είσοδος των επισκεπτών γίνεται με την ίδια πρόσκληση. Η σημαντική αυτή συνέργεια δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες να συναναστραφούν και να κάνουν περισσότερες κι αποδοτικότερες επαγγελματικές επαφές με εκθέτες και επισκέπτες.

Σύνδεσμοι Website των εκθέσεων: