ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ FROZEN FOOD 2022

H ιχνηλασιμότητα ενισχύει την αλυσίδα αξίας στην ψυχρή εφοδιαστική από την ΕΕΒΨ&L

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σεμινάριο «Η ιχνηλασιμότητα ενισχύει την αλυσίδα αξίας στην ψυχρή εφοδιαστική» / Εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics 15:30-16:30
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης MDF Expo 2022, και στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων για την Frozen Food, ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας για την διαχείριση της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας, η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics, διοργανώνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 15.30-16.30 μμ, σεμινάριο με τίτλο “H ιχνηλασιμότητα ενισχύει την αλυσίδα αξίας στην ψυχρή εφοδιαστική/Integrated Approach to enable Traceability of the Cold Value Chain for Fresh – Frozen Meat and Fish Products”.Το event, που θα είναι σεμιναριακού τύπου και μπορούν να το παρακολουθήσουν τόσο εκθέτες, όσο και επισκέπτες της 3πλής Έκθεσης MDF Expo 2022, θα αναλύσει την σημασία της ιχνηλασιμότητας σε όλα τα στάδια της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας, ειδικά σε προϊόντα κρέατος και γαλακτοκομικά, ώστε να επιτυγχάνεται μια συνολική Αλυσίδα Αξίας. Την διοργάνωση του event, που θα γίνει στο Hall 1 του Metropolitan Expo, έχει αναλάβει η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics (ΕΕΒΨ&L).

Προσέγγιση της HORECA αγοράς: Το route2market σήμερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

«Προσέγγιση της HO.RE.CA. αγοράς: Το route2market σήμερα» / Εκδήλωση του Ινστιτούτου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning 11:00-12:30
Ένα event υψηλού επιπέδου προς όλους όσοι ασχολούνται με την HORECA αγορά και λαμβάνουν αποφάσεις για την διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού της, από την Planning και το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Στο συγκεκριμένο event θα γίνει από στελέχη της Planning μια αναλυτική παρουσίαση – χαρτογράφηση της αγοράς έως σήμερα.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι της αγοράς, εκθέτες και μη θα περιγράψουν πώςδιαχειρίζονται τα logistics της αγοράς HORECA σε όλο το εύρος της χώρας; Ποιες προτάσεις –  τάσεις συζητιούνται για το άμεσο μέλλον; Εταιρίες & στελέχη της αγοράς παρουσιάζουν τα δικά τους case studies, συζητούν τις τάσεις και προδιαγράφουν τις αλλαγές που έρχονται για να φτάνει το προϊόν από την φάρμα στο ράφι.

Πώς να μετρήσετε και να μειώσετε το μεταφορικό σας κόστος

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σεμινάριο «Πώς να μετρήσετε και να μειώσετε το Μεταφορικό σας Κόστος» / Ένα χρηστικό σεμινάριο προς εκθέτες και επισκέπτες ως added value υπηρεσία του Supply Chain & Logistics magazine, από τα στελέχη της OPTILOG Advisory Services 13:00-14:30
Ένα από τα βασικά κόστη σε μια εμπορική επιχείρηση είναι το μεταφορικό κόστος, ειδικά εάν για την διανομή των προϊόντων της αξιοποιεί ίδιες λύσεις και δικό της στόλο οχημάτων.

Πώς όμως μια εμπορική επιχείρηση που θέλει να παραδώσει τα προϊόντα της στα σημεία πώλησης μπορεί να μετρήσει το μεταφορικό της κόστος, και ποια εργαλεία έχει μετρώντας το, να το μειώσει;

Ένα χρηστικό σεμινάριο ως added value υπηρεσία από την διοργάνωση και την Optilog Advisory Services, με την συμμετοχή στελεχών και της SARMED προς εκθέτες και επισκέπτες, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 13.00 – 14.30 στο Hall 1 – Stage 1  του Metropolitan Expo.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις παράλληλες εκδηλώσεις.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η έκθεση FROZEN FOOD και η ειδική ενότητα FOOD LOGISTICS  θα πραγματοποιηθούν συνδυαστικά με τις 2 κλαδικές εκθέσεις MEAT & GRILL DAYS και DAIRY EXPO.

  1. Η MEAT & GRILL DAYS αποτελεί τη μοναδική κλαδική έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά το κρέας και τα προϊόντα του, τα μηχανήματα επεξεργασίας  και το food service. Απευθύνεται στις βιομηχανίες και τα εργαστήρια κρέατος, τα κρεοπωλεία, τη μαζική εστίαση και σε κάθε επαγγελματία που ασχολείται με το κρέας, τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διατροφή.
  2.  Η έκθεση DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική κλαδική έκθεση  στη  χώρα μας για τη Γαλακτοκομία και Τυροκομία, αναδεικνύει έναν εξαιρετικό κλάδο, με παρόν και μέλλον, και με στρατηγική σημασία για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομία. Παρουσιάζει τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα για την παραγωγική διαδικασία και λύσεις συσκευασίας και προβολής των προϊόντων αυτών

Οι 2 αυτές εκθέσεις διεξάγονται τις ίδιες ημερομηνίες, σε διαφορετικές αίθουσες και η είσοδος των επισκεπτών γίνεται με την ίδια πρόσκληση. Η σημαντική αυτή συνέργεια δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες να συναναστραφούν και να κάνουν περισσότερες κι αποδοτικότερες επαγγελματικές επαφές με εκθέτες και επισκέπτες.

Σύνδεσμοι Website των εκθέσεων: